یک بار دیگر حضور کوتاه قامتان در رسانه ملی شبکه 2 سیما

کوتاه قامتان در برنامه : خوبی از خودتونه

در تاریخ سه شنبه 1394/8/26

برای دانلود یا نمایش به ادامه مطلب بروید.

یک بار دیگر حضور کوتاه قامتان در رسانه ملی

در تاریخ سه شنبه 1394/8/26

خلاصه برنامه این بود که آقای سید محمد حسین جلالی به همراه همسر و دوستان از وضعیت خوب و مناسب شغلی خود توضیحاتی دادن که متاسفانه این وضع برای محدودی از اعضای انجمن است و اکثر کوتاه قامتان چه تحصیل کرده چه کم تحصیل وضعیت معیشتی مناسبی ندارند و تا جایی که من به عنوان مدیر این سایت اطلاع دارم خیلی ها از همنوعان ما در تهران و شهرستانها حتی پولی برای اجاره خانه ای کوچک و یا ازدواج و . ندارند به دلیل این که به دوستان و همنوعان ما بخوبی کار نمیدهند بخاطر وظعیت جسمی که دارند

و متاسفانه دیده شده که برای کار بعضی از دوستان که به ادارات و یا جاهای دیگر مراجعه کردن به حالت تمسخر انها را رد کرده اند.

من از آقای جلالی و دیگر دوستان که در این موقعیت قرار میگیرند عاجزانه تقاضا دارم که از این موقعیت استفاده کرده و نسبت به مشکلات توضیح بدهند نه وضعیت رفاهی خوب خود و دیگر دوستان موفق

منتظر دیدگاهای شما بازدید کنندگان هستیم.

برای دانلود به کانال ما بروید و امتیاز بدهید :دانلود مستقیم از کانال

با تشکر

کوتاه قامتان ایرانی

کوتاه قامتان در برنامه دست پخت

کوتاه قامت در برنامه عصر جدید

کوتاه ,قامتان ,دوستان ,برنامه ,وضعیت ,دانلود ,کوتاه قامتان ,قامتان در ,برنامه خوبی ,خوبی از ,از خودتونه ,حضور کوتاه قامتان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تزریق ژل وبلاگ نمایندگی اهواز pooneheiplus تاناروس 80873061 افراکایا 102663655 مطالب اینترنتی جاوید کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. panoraman